Ben jij een echte wielerfanaat en praat je graag over je fiets, tourtochten of anekdotes? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken vaste- en gast bloggers die het leuk vinden om hun belevenissen te delen.

Le Soigneur is een weblog voor- en door amateur wielrenners. Wij schrijven graag over belevenissen en fiets gerelateerde onderwerpen die leuk zijn voor de medefietser om te lezen. Zonder vervelende reclames uiteraard. Helaas kunnen wij niet alle tourtochten en etappes zelf fietsen en daarom zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun belevenissen en fietsverhalen te delen. Als jij het leuk vindt om een stukje te schrijven over je fietsvakantie, de tourtochten die je hebt gefietst, trainingsverhalen of leuke anekdotes, dan komen wij graag met jou in contact!

Wat krijg je ervoor terug? Enorm veel dank van je mede fietsers die nu ook kunnen genieten van die mooie routes en verhalen, en zo nu en dan een presentje van de redactie. Vooral fijn als je van wijn houdt 🙂 Wil je graag eerst wat meer informatie? Stuur ons dan ook gerust een berichtje via onderstaand mailformulier.