Racefiets aanbieding

Racefiets prijzen en aanbiedingen

Online zijn er duizenden productpagina’s met racefietsen en mountainbikes te vinden. Elke fietsenmaker of webshop heeft zijn eigen prijzen en aanbiedingen. Wij monitoren een groot aanbod en plaatsen dagelijks de fietsen die in prijs verlaagd zijn. Hierbij vergelijken we de aanbieding met de prijs in de voorgaande dagen. Zo weet je zeker dat het een echte aanbieding is.

Naast deze handige aanbieding hebben we ook een catalogus met alle racefietsen en elektrische fietsen die we online hebben gevonden. Je kunt in deze catalogus makkelijk je ideale fiets vinden door de filters te gebruiken voor het frame, remsysteem, afmontage, merk en prijs.


Leuk, je fiets uitzoeken in de fietsenwinkel om de hoek, hem meteen proberen en een paar uur later ophalen! Maar daar kan een flink prijskaartje aan hangen. Het is slimmer om online de prijzen te vergelijken. Zo kun je €50 tot maar liefst €700 besparen, blijkt uit onze prijspeiling.

Bron: consumentenbond.nl, 2017

Canyon
webshop Model Actie prijs Prijs Datum prijscheck Website
Generated by wpDataTables

Actuele prijzen

De prijzen worden dagelijks vernieuwd. Aanbiedingen en prijs verlagingen zetten wij in een handig overzicht.

Nieuwste modellen

Onze tool zoekt wekelijks naar nieuwe modellen op de websites van leveranciers en fietsenmakers.

Fietscatalogus

In onze fietscatalogus kun je makkelijk filteren in het enorme aanbod van fietsen.

Weblog

Wil je eerst meer lezen waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe fiets of zoek je andere tips, kijk dan eens op onze weblog.

5/5
Heel handig, leuk project1
Marije Koopmans
5/5
Handig om te kunnen zoeken met de filters voor frame, remmen en groepset. Heb er een mooie Canyon met Shimano Ultegra mee gevonden
Floris H.
5/5
Leuk overzicht en de links naar de websites zijn top
Hans