Over wielrenblog Le Soigneur

Een wielerblog voor de amateur wielrenner in Nederland en België met artikelen over voeding en verzorging, fietsroutes, fietsverhalen en verslagen vanuit het amateur peloton.

Voeding en verzorging
Een soigneur is expert op het gebied van de ravitaillering. Sportvoeding en drinken, maar zeker ook goede wijn en koffie zijn onmisbaar om tijdens en na de etappe te presteren als wielertourist. Op Le Soigneur lees je alles over de producten en heb je de mogelijkheid om ze voordelig te bestellen in onze wielershop.

Fietsroutes
Bij het verzorgen van de wielrenners hoort ook het faciliteren tijdens transport, overnachtingen en faciliteiten rondom de etappe. Op Le Soigneur vind je handige informatie over de bekendste wielergebieden in Europa. Van hotels, startpunten en rustpunten, tot aan tips voor mooie routes. Zodat jij als wielrenner onbezorgd op fietsvakantie kunt gaan.

Blog en verslagen van het amateur peloton
Een soigneur is aanwezig bij alle koersen van zijn team en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het peloton. Op de soigneur lees je wekelijks een update van de koersen en etappes in het amateur wielrennen. Onze reporters praten u graag bij over de sfeer in de tent na de Amstel Gold Race, het tempo tijdens de Ronde van Utrecht, of de mooie plaatjes tijdens de ronde van Nijmegen. Als het interessant is voor liefhebbers van wielrennen, dan kan het zijn dat Le Soigneur er over schrijft. Suggesties kunt u sturen naar contact [at] le-soigneur.nl

Tips en reviews
De soigneur is een wielrenblog voor- en door wielerliefhebbers. Daarom delen wij graag onze eigen tips en ervaringen over producten. Wil je zelf een een review plaatsen? Stuur ons gerust een mailtje.