Prijsalert

De prijsalert is een gratis dienst van dewielerclub.nl. Je hoeft alleen de productpagina en en e-mailadres in te vullen om automatisch een alert te ontvangen wanneer de fiets in prijs is verlaagd.

Dewielerclub.nl controleert dagelijks de prijzen van ruim 1000 fietsen die online worden aangeboden. Elke dag publiceren wij een overzicht van fietsen die in prijs verlaagd zijn. Omdat wij de prijs elke dag controleren weet je zeker dat de aanbieding ook echt betekent dat de fiets in prijs verlaagd is.

Als je al weet welke fiets je wilt aanschaffen kan het handig zijn om een prijsalert in te stellen. Je krijgt dan automatisch een email wanneer de fiets in prijs verlaagd is. Zo hoef je niet elke dag zelf de prijzen en aanbiedingen zelf in de gaten te houden.

De prijsalert kan gebruikt worden voor racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en elektrische fietsen. Zodra er een aanbieding of korting op deze fiets bekend is krijg je direct een email.