WebsiteBeschrijving
Fietsvergelijkers.nlWebsite om je ideale fiets te vinden en het aanbod van duizenden fietsen te vergelijken. Van racefiets tot elektrische stadsfiets, van bakfiets tot BMX.
MantelNette webshop met zeer ruim aanbod aan kleding, fietsen en onderdelen. De superstores in Arnhem en Den Bosch zijn ook een bezoekje waard. Goede service!
FuturumshopPrettige webshop met een groot aanbod, heeft ook fysieke winkels met een kleine werkplaats waar je zelf je gekochte onderdelen kan monteren. De bikefitting is ook een aanrader, hoewel het inplannen van een afspraak wel even kan duren.
RoseWebshop uit Duitsland, net over de grens bij Arnhem. Kwalitatief goede producten.
DecathlonIdeale sportwinkel voor beginnende fietsers. Goedkope kleding en fiets accessoires.
Klimtijd.nlSuper handige site voor wielrenners die voor van klimmen houden. De site heeft van vrijwel alle klimmen in binnen- en buitenland inclusief mooi kaartje met het profiel, stijgingspercentages per kilometer en een omschrijving van de klim.
StravaHoewel eigenlijk meer een app dan een website vermelden we deze toch. Strava is dé app voor sporters. De app houdt je route bij, meet afstanden en snelheid, en geeft aan hoe snel je gefietst hebt op een segment ten opzichte van andere fietsers.
KNWUWebsite van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie. Handige website om tourtochten, clubs of informatie over wielrennen op te zoeken.
FIT, Sportshop, Sport-shop, Sporters Verzamelgids, Sporters Links, Racefiets startcard, Fiets Macrostart, Wielrennen OpzijnbestWielrennen startpagina’s