Wil je een mountainbike huren? Op deze pagina zie je welke mountainbike verhuur bedrijven je kunt vinden bij de verschillende routes op de Utrechtse Heuvelrug. Een mountainbike huren is een echte aanrader in dit mountainbike walhalla van Nederland met prachtige singletracks, veel mountainbike verhuurders en mountainbike schoonmaak mogelijkheden.

Tip: Als je een mountainbike gaat huren let dan goed op het merk, de kwaliteit en de onderhoudsstaat van de mountainbike. Enkele mountainbike verhuurders nemen niet de moeite om de mountainbike goed te onderhouden en dan kun je wel eens met een kapotte ketting in het bos staan. Deze verhuurders vermelden wij uiteraard niet op deze pagina. Fiets ook altijd een klein rondje in de straat om de remmen en het schakelsysteem te testen.

Mountainbike huren – verhuur route Zeist

Route: https://www.mtbroutes.nl/utrecht/zeist

  • Een populaire mountainbike verhuurder is het Banierhuis in Zeist. Deze fietsenwinkel verhuurt kwalitatief goede mountainbikes voor €25 per dagdeel.
  • MTB Center Austerlitz verhuurt sinds 2021 fijne mountainbikes voor de routes Zeist en Austerlitz. Je vindt ze voor Cafe Beaufort, waar ook voldoende parkeergelegenheid en horeca voorzieningen zijn. Hier komt in de toekomst ook een BikeCleaner locatie.

Mountainbike verhuur route Austerlitz

Route: https://www.mtbroutes.nl/utrecht/austerlitz

Voor deze route kun je naast bovenstaande locaties ook prima een mountainbike huren in Soesterberg. Wij hebben zelf enorm goede ervaringen met TCS-Fietsen. De fietsen worden goed onderhouden en zijn van goede kwaliteit. Ook verhuur op zondag mogelijk. Vanaf de locatie in Soesterberg fiets je in 10 minuten naar de mountainbike route van Austerlitz.

Mountainbike verhuur route Amerongen

Route: https://www.mtbroutes.nl/utrecht/amerongen

Als je gaat mountainbiken op deze route heb je absoluut een goede en betrouwbare mountainbike nodig. De route staat bekend om pittige klimmetjes en redelijk technische stukken. Een verhuurder voor goede mountainbikes is Outline Travel in Veenendaal, hoewel de website doet vermoeden dat je een mountainbike in Amerongen huurt. Je moet dus even fietsen naar de route, maar desondanks een goede prijs-kwaliteit verhouding.


Meer artikelen voor mountainbike liefhebbers: