Of het nou voldoet aan de wielren etiquette of niet, de meeste wielrenners fietsen in het teamshirt van hun favoriete WorldTour ploeg. En uiteraard wel graag mooi gesoigneerd in het nieuwste fietsshirt, dat ook in de Tour gedragen wordt. Wij hebben daarom een handig overzicht gemaakt met de wielren shirts van 2019, zodat je deze direct bij je fietsenwinkel- of webshop kan bestellen. 

Team shirt Sunweb 2019

Team Sunweb gaat dit seizoen gekleed in rode fietsshirts. Wat ons betreft het mooiste nieuwe wielershirt van 2019 in het peloton, met de herkenbare witte strepen. 

Sunweb fietsshirt
(Foto: Team Sunweb / Cor Vos)
(Foto: Team Sunweb / Cor Vos)

Team Jumbo Visma

Team Jumbo Visma, voorheen beter bekend als Team Lotto Jumbo, rijdt ook dit jaar weer in het zwart en geel. Op het eerste gezicht is er eigenlijk niet zo heel veel veranderd, behalve dat Lotto niet langer op de shirts staat. Wie wat beter kijkt valt op dat er paarse logo’s aan de mouwtjes zijn toegevoegd en dat het shirt aan de onderkant overloopt in zwart.

Team Jumbo Visma

Shirt Team Sky 2019

Team Sky fietst ook dit jaar weer in Castelli shirts. In 2019 zijn de fietsshirts donkerblauw met zwart, de lichtblauwe verticale baan op de rug zien we ook dit jaar weer terug.

Team Sky fietsshirt
(Foto: Team Sky)

Teamshirt Katusha 2019

Katusha-2019
Katusha fietsshirt
(Foto: Team Katusha)

Deceuninck– Quick Step shirt 2019

Het Quick Step shirt was erg populair in 2018. Het team rijdt tegenwoordig onder de naam Deceuninck-Quick Step. Het wielrenshirt voor 2019 ziet er vertrouwd uit, fel blauw met een prominente plek voor sponsor Lidl op de schouders. Zie hieronder de presentatie van het nieuwe fietstenue: 

Video presentatie van het nieuwe fietsshirt

Lotto Soudal teamshirt 2019

Lotto Soudal fietsshirt
(Foto: https://www.lottosoudal.be/en/news/lotto-soudal-jersey-2019-unveiled)

Teamshirt Trek-Segafredo

Team Trek Segafredo heeft een wielershirt voor zowel mannen als vrouwen gepresenteerd. Het vrouwen wielershirt is blauw met wit en het mannen fietsshirt is rood met zwart zoals we gewend zijn. 

Trek Segafredo shirt 2019
(Foto: racing.trekbikes.com)
Trek-Segafredo
(Foto: racing.trekbikes.com)